Translate

Σημαντικές διακρίσεις για τον ΟΤΕ


Σημαντικές διακρίσεις απέσπασε ο ΟΤΕ κατά την 9η τελετή απονομής των επιχειρηματικών βραβείων «Χρήμα – Γεώργιος Ουζούνης», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, απέσπασε το 1ο βραβείο Επενδυτικών Σχέσεων 2011, το οποίο παρέλαβε ο Διευθυντής Σχέσεων με Μετόχους, κ. Δημήτρης Τζελέπης, καθώς και το 2ο βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το οποίο παρέλαβε η κα Κική Ζαννιά, Υποδιευθύντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας & Δημοσίων Σχέσεων.

Με αφορμή τη βράβευση του ΟΤΕ σαν καλύτερης εταιρείας στις Επενδυτικές Σχέσεις, ο Διευθυντής Σχέσεων με Μετόχους του ΟΤΕ, κ. Δ. Τζελέπης, δήλωσε: «Κύριο μέλημα του ΟΤΕ, μιας εταιρείας με περισσότερους από εκατό χιλιάδες μετόχους, είναι να διατηρεί μια αδιάλειπτη, αμφίδρομη επικοινωνία με τους μετόχους της, που θεμελιώνεται στις αρχές της ειλικρίνειας, της πληρότητας και της διαφάνειας.

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, με δραματική επίδραση στην χρηματιστηριακή αγορά, πιστεύουμε ότι οι αξίες που χαρακτηρίζουν τον ΟΤΕ μπορούν να συμβάλουν στην διαμόρφωση ενός κλίματος σταθερότητας και αποτελεσματικότητας στο επιχειρηματικό τοπίο της Ελλάδας».
Το βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που απενεμήθη στον ΟΤΕ, αποτελεί επιβράβευση της σημαντικής προσπάθειας της εταιρείας στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας. Μέσα από το πρόγραμμα του με τίτλο «Σχέση Ευθύνης», ο ΟΤΕ έχει συστηματοποιήσει, εμβαθύνει και εξελίξει τις προσπάθειές στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας με δράσεις που συνάδουν με διεθνή πρότυπα.

Με τα επιχειρηματικά βραβεία, το περιοδικό «Χρήμα» βραβεύει τις καλύτερες εταιρείες για το 2011, που συνέβαλαν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού και στην ελληνική οικονομία γενικότερα. 

Πηγή : euro2day.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις