Translate

Profile: Συμμετοχή στο συνέδριο Shorex Wealth Management


 H PROFILE, ενισχύοντας την τοπική πλέον παρουσία της στην Ελβετική αγορά, συμμετέχει στο συνέδριο Shorex Wealth management, στις 7-8 Δεκεμβρίου 2011, στο Grand Hotel Kempinsi, στη Γενεύη.

Το συνέδριο πραγματοποιείται για 10η χρονιά και απευθύνεται κυρίως σε στελέχη της τραπεζικής και επενδυτικής αγοράς της Ελβετίας, καθώς και των γειτονικών χωρών. Προσελκύει περισσότερους από 1500 επαγγελματίες του κλάδου και καλύπτει τις περιοχές Independent Asset Management, Family office, Private banks, Hedge funds, με θέματα που σχετίζονται με τις σύγχρονες προκλήσεις του χώρου, όπως Emerging Markets, International Financial Centers και Taxation.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της, η PROFILE θα παρουσιάσει τις διευρυμένες λειτουργικότητες των IMSplus και FMS, των κορυφαίων συστημάτων για διαχείριση επενδύσεων και τραπεζικών εργασιών αντίστοιχα. Στοχεύει στην ενημέρωση των Private Banks και Wealth Managers της χώρας για εξειδικευμένες λύσεις, με το FMS Core Banking και το IMSplus - Private Wealth Management και Fund Management.

Οι λύσεις της PROFILE έχουν σχεδιαστεί για την ολοκληρωμένη αυτοματοποίηση των εργασιών και την υποστήριξη της άμεσης λήψης αποφάσεων σε λειτουργικό, τακτικό και στρατηγικό επίπεδο. Παράλληλα διαθέτουν τη δυνατότητα παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τον πελάτη μέσω της χρήσης εξειδικευμένων εργαλείων, διατηρώντας ταυτόχρονα το κόστος και το ρίσκο λειτουργίας του οργανισμού σε χαμηλά επίπεδα. Το IMSplus χρησιμοποιείται επιτυχώς από γνωστές πολυεθνικές τράπεζες και επενδυτικούς οργανισμούς, δεδομένου ότι προσφέρει ολοκληρωμένη και αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών τους.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για τις υπόλοιπες λύσεις της PROFILE στο περίπτερο 7.


Η PROFILE

Η PROFILE (www.profilefs.com) παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής στο χρηματοοικονομικό και ευρύτερο επιχειρηματικό χώρο του Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα, με γραφεία σε Αθήνα, Γενεύη, Λευκωσία και Ντουμπάι, καθώς και με συνεργασίες στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία και Βόρεια Αφρική. H PROFILE καλύπτει ολοκληρωμένα τις ανάγκες των οργανισμών σε χρηματοοικονομικές (Financial Solutions) και επιχειρησιακές (Business Solutions) λύσεις λογισμικού τόσο μέσω των ιδίων συστημάτων που αναπτύσσει όσο και μέσω διεθνών συνεργασιών.

Πηγή : kerdos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις