Translate

Yalco: Παρουσίαση της ΙΩΝΙΑ στην έκθεση HORECA


Με την ευκαιρία του εορτασμού των 40 χρόνων της πορσελάνης ΙΩΝΙΑ, η εταιρεία Σ.Δ. Κωνσταντίνου & Υιός Α.Ε. «Yalco» η οποία απέκτησε προσφάτως το σήμα, παρουσίασε τη νέα ανανεωμένη εικόνα της ιστορικής αυτής ελληνικής μάρκας πορσελάνης στην έκθεση επαγγελματικού εξοπλισμού HORECA.

Οι επισκέπτες στην έκθεση είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ολοκληρωμένη γκάμα συλλογών πορσελάνης ΙΩΝΙΑ για επαγγελματική χρήση που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πλειοψηφία των ξενοδοχείων, εστιατορίων και καφέ της Ελλάδας και κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς αυτής.

Παράλληλα, οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά το τμήμα της Ειδικής Σχεδίασης της πορσελάνης ΙΩΝΙΑ που περιλαμβάνει ήδη σημαντικούς πελάτες όπως γνωστά ξενοδοχεία, επώνυμους εφοπλιστές μέχρι και την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Η πρόσφατη απόκτηση του κλάδου πορσελάνης ΙΩΝΙΑ από την εταιρία Σ.Δ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΥΙΟΣ Α.Ε. «Yalco», μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού στην Ελλάδα, που η ιστορία της ξεκινά από το 1920, ανοίγει νέους ορίζοντες για μεγαλύτερη αξιοποίηση του δυναμικού της στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού.

Πηγή : euro2day.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις