Translate

Η COSMOTE φέρνει το νέο iPad στην Ελλάδα


Η COSMOTE διαθέτει εμπορικά το νέο iPad Wi-Fi + 4G στην Ελλάδα από σήμερα 23 Μαρτίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η COSMOTE διαθέτει όλα τα μοντέλα του iPad Wi-Fi + 4G μέσα από μια γκάμα προγραμμάτων ειδικά σχεδιασμένων για iPad που επιτρέπουν στους πελάτες της να απολαμβάνουν γρήγορη πλοήγηση στο Internet χάρη στο HSPA+ δίκτυό της, με ταχύτητες έως και τρεις φορές γρηγορότερα.

Το iPad 3ης γενιάς είναι μια κορυφαία συσκευή με εντυπωσιακή οθόνη Retina, με το νέο επεξεργαστή A5X της Apple με 4-πύρηνα γραφικά, 5MP κάμερα iSight με προηγμένα οπτικά για εκπληκτικές φωτογραφίες και HD video 1080p.

Εξακολουθεί να διαθέτει μπαταρία διάρκειας έως και 10 ωρών, ενώ παραμένει εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ. Επιπλέον, το iPad Wi-Fi + 4G επιτρέπει στους χρήστες του να συνδέονται γρήγορα στο Internet, σε όλο τον κόσμο, όταν ταξιδεύουν.

«Με την εμπορική διάθεση του νέου iPad η COSMOTE για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνει τη φιλοσοφία της να προσφέρει στους πελάτες της μια μοναδική εμπειρία μέσα από προηγμένες συσκευές, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες τους. Με το νέο iPad οι πελάτες μας μπορούν να απολαμβάνουν γρήγορο σερφάρισμα στο Internet, όπου κι αν βρίσκονται, με τη σιγουριά του προηγμένου δικτύου της COSMOTE» δήλωσε ο κ. Δημήτρης Κουτσώνας, Υποδιευθυντής Mobile Broadband, Terminals & VAS Marketing της COSMOTE.

To νέο iPad είναι διαθέσιμο στα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και OTE.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα της συσκευής και τα τιμολογιακά προγράμματα, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.cosmote.gr.

Πηγή : euro2day.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις