Translate

Κατερίνα Κουτουπά

moirasou.org

Η Κατερίνα Κουτουπά μας εκπλήσσει ευχάριστα...

Η Κατερίνα Κουτουπά είναι ο άνθρωπός σας, αν θέλετε να φτιάξετε ένα κόσμημα από εσάς μόνο για εσάς. Από τότε που έμαθα ότι ασχολείται ενεργά με την κατασκευή κοσμημάτων και είδα τα πρώτα της κοσμήματα, άρχισα να την φαντάζομαι σαν τον σερβιτόρο που πάει να πάρει παραγγελία από τον Γιώργο Κωνσταντίνου στην κινηματογραφική ταινία: "Χτυποκάρδια στο θρανίο". Όπως εκείνος προσπαθούσε να εξηγήσει όσο πιο παραστατικά γινόταν το προφιτερόλ που ήθελε, έτσι φαντάζομαι και τους φίλους της Κατερίνας να της περιγράφουν τα κοσμήματα που ονειρεύτηκαν, ζήλεψαν, επιθύμησαν κι εκείνη με το μειλίχιο χαμόγελό της να κάνει τα πάντα για να τους κάνει τα χατίρια.
Με την Κατερίνα Κουτουπά μπορείς να επικοινωνήσεις κι εσύ στο προσωπικό της mail: katerinoula271@gmail.com, αφού πρώτα μου δώσεις την υπόσχεσή σου ότι δεν θα της κάνεις τη ζωή κόλαση με τις παράλογες απαιτήσεις σου.
Όταν της ζήτησα να μου πει δυο λόγια για αυτή της τη δραστηριότητα, εκείνη σε χαμηλούς πάλι τόνους και χωρίς καμία έπαρση (την οποία θα δικαιολογούσε αδιαμφισβήτητα η πορεία της μέχρι σήμερα) μου έγραψε:
"Με λένε Κατερίνα και η ενασχόλησή μου με την κατασκευή κοσμήματος ξεκίνησε πριν από 7 χρόνια....Ανακάλυψα πόσο δημιουργική και ευχάριστη έχει γίνει η ζωή μου και πόσο μου αρέσει να φτιάχνω κοσμήματα όπως ακριβώς εγώ θέλω...Ελπίζω να σας εκπλήξουν ευχάριστα".

Παρακάτω σας δείχνω μόνο ένα μικρό δείγμα από τη δουλειά της. Για να κλέψετε παραπάνω ιδέες, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την παρακάτω σελίδα στο facebook: queen's jewellery!!!

Υ.Γ.: Αύριο θα σας παρουσιάσω ένα ακόμα ταλέντο, την Χριστίνα Τουρασή και τις μοναδικές δημιουργίες της. Όταν βλέπω τα έργα τους αναρωτιέμαι: "Μα να μην πιάνουν καθόλου, βρε παιδί μου, τα δικά μου χέρια": Καλό απόγευμα σε όλους!

http://moirasou.blogspot.com/2012/05/blog-post_21.html?spref=fb


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις