Translate

Sunlight: Μέσα στους 5 μεγαλύτερους κατασκευαστές


Η Sunlight ενισχύει διαρκώς το μερίδιο αγοράς της στην ευρωπαϊκή αγορά μπαταριών κλαρκ, όντας πλέον ένας από τους πέντε μεγαλύτερους κατασκευαστές και προμηθευτές αντίστοιχων ενεργειακών συστημάτων.

Μια νέα στρατηγική συνεργασία και δύο σημαντικά έργα έρχονται να πιστοποιήσουν την ηγετική θέση της εταιρείας στην εν λόγω αγορά.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, πολύ μεγάλη επιτυχία θεωρείται η στρατηγική της συνεργασία με τον όμιλο NACCO Materials Handling Group, ο οποίος αποτελεί τον τέταρτο μεγαλύτερο παίκτη της αγοράς κλαρκ παγκοσμίως, διαθέτοντας τις μάρκες Hyster και Yale.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης συνεργασίας, η Sunlight πιστοποιήθηκε ως προμηθευτής μπαταριών κλαρκ του Ομίλου στην Ευρώπη. Για την ολοκλήρωση της συμφωνίας προηγήθηκε έλεγχος βάσει αυστηρότατων κριτηρίων από στελέχη της NACCO, τόσο σε επίπεδο παραγωγικής διαδικασίας όσο και σε επίπεδο προϊόντος, όπου και επιβεβαιώθηκε το υψηλό επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας των προϊόντων της Sunlight.

Παράλληλα, σε Σερβία και Πολωνία πραγματοποιήθηκαν δύο από τα μεγαλύτερα έργα στον τομέα των μπαταριών κλαρκ για το έτος 2011-2012 σε συνεργασία με την Still, μέλος του KION Group, ο οποίος αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο κατασκευαστή και προμηθευτή κλαρκ διεθνώς. Ειδικότερα το έργο στη Σερβία αφορούσε σε νέα επένδυση της FIAT στη Σερβία, ενώ το έργο της Πολωνίας την εταιρεία Panopa Logistik Polska Sp. Z.o.o., που προσφέρει υπηρεσίες logistics στην Volkswagen.

Στα εν λόγω έργα, η Sunlight παρείχε ολοκληρωμένες λύσεις απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών της. Οι λύσεις περιελάμβαναν τόσο το βασικό προϊόν, δηλαδή μπαταρίες κλαρκ, όσο και σειρά αξεσουάρ και συμπληρωματικών συστημάτων, όπως προηγμένα συστήματα εποπτείας μπαταριών (BMS), φορτιστές υψηλής απόδοσης (High Frequency), καθώς και υπηρεσίες όπως διαρκή τεχνική υποστήριξη (Service) και μακροχρόνια εγγύηση προϊόντων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνολική αξία των δύο έργων ξεπέρασε το € 1.500.000.

Όλες αυτές οι συμφωνίες έρχονται να επιβεβαιώσουν, για ακόμα μια φορά, την εμπειρία και το υψηλό τεχνολογικό επίπεδο των προϊόντων της εταιρείας τα οποία κατασκευάζονται αποκλειστικά στο εργοστάσιό της στο Νέο Όλβιο Ξάνθης. Η Sunlight διαθέτοντας ήδη ισχυρό επιχειρηματικό αποτύπωμα σε ολόκληρη την Ευρώπη, ενισχύει πρόσθετα την παρουσία της σε νέες αγορές όπως η Νότια Αμερική, η Μέση Ανατολή και η Αφρική.

Πηγή : euro2day.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις