Translate

ΟΠΕ: Συμμετοχή στις διεθνείς εκθέσεις SIAL CHINA και SIAL BRAZIL


Η διεθνής έκθεση SIAL CHINA διοργανώνεται από τις 9-11 Μαΐου 2012 στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού κέντρου Shanghai New International Expo Centre, στη Σαγκάη. Η εν λόγω έκθεση πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, προσελκύει σημαντικούς και εξειδικευμένους επισκέπτες και διοργανώνεται για 13η συνεχή χρονιά.
Τα προϊόντα που προβάλλονται είναι: γαλακτοκομικά, φρούτα και λαχανικά κατεψυγμένα, προϊόντα υγιεινής διατροφής, προϊόντα κρέατος και πουλερικών, ιχθυρά, οίνοι και αποστάγματα, αλκοολούχα και μη ποτά, προϊόντα ζαχαροπλαστικής.

Η διεθνής έκθεση SIAL BRAZIL διοργανώνεται από τις 25 - 28 Ιουνίου 2012 στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού κέντρου Expo Center Norte Sao Paulo, στη Βραζιλία. Η εν λόγω έκθεση πραγματοποιείται για πρώτη φορά φέτος με την στενή συνεργασία του BTS INFORMA (μεγαλύτερος φορέας διοργάνωσης εμπορικών εκθέσεων τροφίμων στη Βραζιλία) και του COMEXPONSIUM (5ος μεγαλύτερος Ευρωπαϊκός φορέας διοργάνωσης εμπορικών εκθέσεων) και προβλέπεται να προσελκύσει σημαντικό αριθμό εξειδικευμένων επισκεπτών, καθώς τόσο η αγορά της Βραζιλίας όσο και της ευρύτερης περιοχής της Λατινικής Αμερικής είναι από τις μεγαλύτερες και πολλά υποσχόμενες αγορές του Κόσμου.

Τα προϊόντα που προβάλλονται είναι: γαλακτοκομικά, φρούτα και λαχανικά κατεψυγμένα και κονσερβοποιημένα, προϊόντα κρέατος και πουλερικών, ιχθυρά, οίνοι και αποστάγματα, αλκοολούχα και μη ποτά, προϊόντα ζαχαροπλαστικής, αρτοσκευάσματα, προϊόντα υγιεινής διατροφής, σνακς και άλλα.

Πηγή : kathimerini.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις