Translate

Δωρεάν πρόγραμμα υγείας με κάθε ασφάλεια αυτοκινήτου από τη MyDirect


H myDirect καινοτομεί για μια ακόμα φορά στην ασφαλιστική αγορά και προσφέρει, με όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας, την κάλυψη εξωνοσοκομειακής περίθαλψης myHealth Privilege. H myDirect είναι ο πρωτοποριακός τρόπος απευθείας ασφάλισης. Φιλοσοφία της myDirect είναι να προσφέρει προγράμματα με πλούσιες καλύψεις και χαμηλά ασφάλιστρα, άμεση εξυπηρέτηση και επιβράβευση πελατών μέσω του προγράμματος myBenefit.
H myDirect φροντίζει όχι μόνο για το αυτοκίνητο αλλά και για τον ίδιο τον ασφαλιζόμενο. Γι'αυτό και με όλα τα ασφαλιστικά προγράμματα αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας, στο πρώτο συμβόλαιο, προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ την κάλυψη εξωνοσοκομειακής περίθαλψης, myHealth Privilege, διάρκειας 6 ή 12 μηνών, ανάλογα με τη διάρκεια του συμβολαίου ασφάλισης αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας.
myHealth Privilege: ΔΩΡΕΑΝ κάλυψη εξωνοσοκομειακής περίθαλψης

H κάλυψη εξωνοσοκομειακής περίθαλψης, myHealth Privilege, παρέχει στον κάτοχο του συμβολαίου προνομιακές τιμές και μεγάλες εκπτώσεις σε:

Απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις σε ένα ευρύ δίκτυο συμβεβλημένων διαγνωστικών κέντρων.
Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις σε ένα ευρύ δίκτυο συμβεβλημένων γιατρών.
Προληπτικούς ελέγχους υγείας (check-up).
Οδοντιατρική και Οφθαλμολογική φροντίδα σε συμβεβλημένα οδοντιατρεία και οφθαλμολογικά κέντρα.
Απεριόριστες Φυσικοθεραπείες σε συμβεβλημένους φυσικοθεραπευτές.
Επίσης δίνει πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, στο ειδικό Συντονιστικό Κέντρο το οποίο παρέχει:

Ιατρικές συμβουλές
Ενημέρωση για το δίκτυο των συμβεβλημένων διαγνωστικών κέντρων και γιατρών
Ενημέρωση για τις τιμές και τις εκπτώσεις
Το δίκτυο των συμβεβλημένων διαγνωστικών κέντρων και γιατρών είναι ευρύ και καλύπτει πολλές πόλεις της Ελλάδας. Η myDirect προσφέρει στο Λήπτη της ασφάλισης την κάλυψη υγείας myHealth Privilege που παρέχεται από την ασφαλιστική Demco Insurance Limited μέσω του συνεργαζόμενου Δικτύου Υγείας της ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΑΤΡΙΚΗ Α.Ε.

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει αναλυτικές πληροφορίες για τα ασφαλιστικά προγράμματα της myDirect και για τη νέα κάλυψη στο www.mydirect.gr ή να τηλεφωνήσει στην τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης της myDirect στο τηλ: 801.803.83.83.

Πηγή : kerdos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις