Translate

Intralot: Νέο συμβόλαιο βιντεολόττο στην Τζαμάικα


Η Intralot ξεκίνησε τη λειτουργία του συστήματος ελέγχου και διαχείρισης βιντεολόττο (VLTs), “iGEM”, και των σχετικών υπηρεσιών για την εποπτεία των τερματικών βιντεολόττο στους χώρους ψυχαγωγίας της Supreme Ventures Limited (SVL) στην Τζαμάικα. Το νέο συμβόλαιο έχει αρχική διάρκεια 10 έτη με δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης για διαδοχικές 5ετείς περιόδους.

Οπως αναφέρει στην σχετική της ανακοίνωση η εταιρεία, "το σύστημα iGEM, είναι η ολοκληρωμένη λύση νέας γενιάς της Intralot για δίκτυα βιντεολόττο μεγάλης κλίμακας. Τα τερματικά βιντεολόττο τα οποία είναι εγκατεστημένα στους χώρους ψυχαγωγίας της SVL συνδέονται στο κεντρικό σύστημα iGEM της Intralot και ελέγχονται με απόλυτη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Η πλήρης έκδοση του συστήματος περιλαμβάνει μία σειρά από λειτουργίες που επιτρέπουν την παροχή υπηρεσιών, όπως τζακποτ ευρείας κλίμακας, απομακρυσμένη ή τοπική διαχείριση και εποπτεία των τερματικών βιντεολόττο σε πραγματικό χρόνο και υποστήριξη όλων των διαδεδομένων πρωτοκόλλων επικοινωνίας συμπεριλαμβανομένων και των νέων πρωτοκόλλων της Gaming Standards Association, παρέχοντας τη δυνατότητα στους οργανισμούς διαχείρισης παιχνιδιών να αναπτύξουν δίκτυα βιντεολόττο τελευταίας τεχνολογίας".


Ο κ. Brian George, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της SVL, δήλωσε: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που συνεχίζουμε την επιτυχημένη συνεργασία μας με την Intralot, παρέχοντας στη χώρα ένα πρωτοποριακό και άρτιο τεχνολογικά σύστημα ελέγχου βιντεολόττο, το οποίο θα επιτρέψει την αυτοματοποίηση των διαδικασιών, την πιστοποίηση των παιχνιδιών και τον έλεγχο των λειτουργιών σε πραγματικό χρόνο. Η καινοτόμος λύση της Intralot θα υποστηρίξει τη στρατηγική μας να βελτιώνουμε συνεχώς τη λειτουργία της εταιρείας και τα παιχνίδια μας. Ταυτόχρονα, χάρη στις δυνατότητες που προσφέρει το νέο σύστημα, θα μπορέσουμε να προωθήσουμε τις αρχές του “Υπεύθυνου Παιχνιδιού” (Responsible Gaming), ώστε οι παίκτες να απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας με απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία.”

Ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Intralot Latin America, δήλωσε: “Είμαστε υπερήφανοι που εισάγουμε στην αγορά της Τζαμάικα το “iGEM”, την ολοκληρωμένη λύση για τον έλεγχο όλων των τερματικών βιντεολόττο, τα οποία είναι εγκατεστημένα ή θα εγκατασταθούν στο μέλλον στις αίθουσες ψυχαγωγίας της SVL. Αυτό το συμβόλαιο ακολουθεί την επιτυχημένη υλοποίηση της εγκατάστασης του συστήματος “iGEM” στο Περού, ένα απαιτητικό έργο μεγάλης κλίμακας. Η εμπειρία μας και η έμφαση που δίνουμε στις πρωτοποριακές λύσεις ελέγχου και εποπτείας, όπως φάνηκε και από τα πρόσφατα συμβόλαια μας στο Οχάιο και τη Βικτώρια, εγγυώνται ότι η SVL θα συνεχίσει να παρέχει μοναδικές εμπειρίες και συναρπαστικά παιχνίδια τελευταίας γενιάς στους παίκτες έχοντας πάντα στο κέντρο της φιλοσοφίας της τις αρχές του “Responsible Gaming”.”

Η SVL ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2001. Είναι μία από τις πιο δυναμικές και επιτυχημένες εταιρείες στην Κεντρική Αμερική και την Καραϊβική. Η Intralot εξαγόρασε μερίδιο της εταιρείας το 2008, ενώ το 2010 αύξησε τη συμμετοχή της σε αυτή. Η SVL χρησιμοποιεί ήδη την τεχνολογία της Intralot για τη διοργάνωση αθλητικού στοιχήματος υπό την επωνυμία JustBet.

Πηγή : euro2day.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις