Translate

Στην κυπριακή αγορά μέσω franchise επεκτείνονται γνωστές φίρμες


Εταιρείες με γνωστά «brand names» επιλέγουν να ενισχύσουν την παρουσία τους στην κυπριακή αγορά, μέσω της μεθόδου της δικαιόχρησης (franchise), όπως σημειώνεται σε ενημερωτικό έγγραφο της πρεσβείας μας. Όπως αναφέρεται, παρά την οικονομική ύφεση, εταιρείες εστίασης, ψυχαγωγίας και καφέ επεκτείνονται, ενώ ορισμένες επιχειρήσεις ένδυσης και υπόδησης αναμένεται να εισέλθουν ή να επεκτείνουν την παρουσία τους.

Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις «Αυλόγυρος», «Γρηγόρης Μικρογεύματα», «Crepaland» και «Flo Cafe» αναμένεται να αυξήσουν τον αριθμό των καταστημάτων τους είτε στη Λευκωσία, είτε σε άλλες πόλεις της Κύπρου. Σε αύξηση των καταστημάτων τους προσανατολίζονται, άλλωστε και οι επιχειρήσεις OceanBasket, C.C.Coffee Company Ltd (Gloria Jean's Coffees) και Deliway (Subways), ενώ, εντός του πρώτου εξαμήνου 2012, αναμένεται και η λειτουργία Ηard Rock Cafe στη Λευκωσία.

Στους τομείς ένδυσης και υπόδησης, η ιταλική εταιρεία «DSquared2» προγραμματίζει να δραστηριοποιηθεί στην Κύπρο, με τη μέθοδο της δικαιόχρησης, ενώ οι εταιρείες Maxima Boutiques Ltd και Migato, αναμένεται να επεκταθούν με νέα καταστήματα.

Πηγή : kathimerini.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις