Translate

ATEbank: Πωλεί στη Bommidala τη συμμετοχή στη ΣΕΚΑΠ, αποχωρεί απο AIKMANKA


Η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο, στη συνεδρίαση της 16.2.2012, αποφάσισε, στο πλαίσιο του διενεργηθέντος διεθνούς διαγωνισμού, την αποδοχή της πρότασης της εταιρείας Bommidala Enterprises Ltd για την εξαγορά 1.849.171 κοινών ονομαστικών με δικαίωμα ψήφου μετοχών που ανέρχονται στο 50,36% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Συν/κής Καπνοβιομηχανίας Ελλάδος Α.Ε. ΣΕΚΑΠ, ιδιοκτησίας ΑΤΕ. Η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό τις συνήθεις αιρέσεις και τις απαιτούμενες εγκρίσεις.

Επίσης, στην ίδια συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας αποφάσισε την αποδοχή της πρότασης της εταιρείας ΕΥΡΩΦΑΡΜ Α.Ε. για την εξαγορά 2.472.867 κοινών με δικαίωμα ψήφου μετοχών που ανέρχονται στο 99,98% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ Α.Ε., ιδιοκτησίας ΑΤΕ. Η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό τις συνήθεις αιρέσεις και εγκρίσεις.

Τέλος, στην ίδια συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας αποφάσισε τη διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού για την πώληση μετοχών της Σερβικής Τράπεζας AIKBANKA, ιδιοκτησίας ΑΤΕ, και την πρόσληψη της ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και της αλλοδαπής EUROPEAN PRIVATIZATION AND INVESTMENT CORPORATION (EPIC) ως Συμβούλων Πώλησης.

Πηγή : kerdos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις