Translate

Nokia: Σε διάθεση το πρώτο Windows phone της


 Τη διάθεση στα τέλη Ιανουαρίου και στην Ελλάδα του πρώτου της smartphone που είναι βασισμένο στην πλατφόρμα Windows Phone ανακοίνωσε η Nokia. Πρόκειται για το Lumia 800, το οποίο διαθέτει μια σειρά από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και έχει σχεδιαστεί για να κάνει ακόμη πιο συναρπαστική την καθημερινή επικοινωνία.

Το Nokia Lumia 800 διαθέτει ιδιαίτερα κοινωνικό προφίλ, το οποίο εκτός από τον μοναδικό σχεδιασμό unibody και τα ζωντανά χρώματα που το κάνουν να μην περνά απαρατήρητο, διαθέτει και εξαιρετικές φωτογραφικές δυνατότητες χάρη στα οπτικά μέρη της Carl Zeiss.

Βασισμένο στην έκδοση 7.5 Mango της πλατφόρμας Windows Phone, το Nokia Lumia 800 έχει σχεδιαστεί για όσους χρησιμοποιούν έντονα τα κοινωνικά δίκτυα, καθώς συνδυάζει τις εντυπωσιακές επιδόσεις των Windows Phone με τη δυνατότητα φωτογράφισης κάτω από σχεδόν οποιεσδήποτε συνθήκες και το ανέβασμα των φωτογραφιών σε δευτερόλεπτα, αλλά και την πρόσβαση σε χιλιάδες από τα πιο δημοφιλή apps ή τις αποκλειστικές εφαρμογές της Nokia.

Το Nokia Lumia 800 έρχεται εξοπλισμένο με το Nokia Drive, τη χαρακτηριστική εφαρμογή των συσκευών Lumia, η οποία μετατρέπει το κινητό σας σε μία ολοκληρωμένη συσκευή πλοήγησης, με δωρεάν, turn-by-turn οδηγίες πλοήγησης και ειδικά σχεδιασμένο περιβάλλον για χρήση σε αυτοκίνητο.Διατίθεται σε μαύρο, αλλά και βαθύ μπλε ή ματζέντα για όσους αναζητούν μια συσκευή που ξεχωρίζει.

«Είμαι ιδιαιτέρως ενθουσιασμένος που ξεκινά η πώληση των smartphone της οικογένειας Nokia Lumia στην Ελλάδα. Tο Nokia Lumia 800 συνδυάζει το πάθος μας για τον καινοτομικό σχεδιασμό και τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά λειτουργίας, με τις δυνατότητες της πλατφόρμας Windows Phone» δήλωσε ο κ. Greig Williams, γενικός διευθυντής της Nokia Ελλάδας.


Χαρακτηριστικά και δυνατότητες περιληπτικά

- Εντυπωσιακός σχεδιασμός unibody και ζωντανά χρώματα: βαθύ μπλε, ματζέντα, μαύρο
- Μοναδικές δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης χάρη στο Windows Phone 7.5 Mango. Διαρκής επαφή με Facebook, LinkedIn, και Twitter απευθείας από το People Hub
- Internet Explorer 9 για καλύτερο σερφάρισμα στο internet
- Οθόνη AMOLED 3.7", τεχνολογίας ClearBlack, με ανάλυση WVGA 800x480 pixels, 16 εκατομμύρια χρώματα και κρύσταλλο 2.5D
- Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 1.4GHz, program memory 512MB, εσωτερική μνήμη 16GB, και χρόνο ομιλίας έως 9 ώρες μέσω δικτύου 3G
- Πρόσβαση στο Microsoft SkyDrive για αποθήκευση δεδομένων στο cloud
- Πρόσβαση στα χιλιάδες apps των Windows Phone
- Κορυφαίες φωτογραφικές επιδόσεις, optics, pocket-to-picture-to-post in seconds, κάμερα 8MP με φακό Carl Zeiss, λειτουργία autofocus και δυνατότητα touch focus, φλας διπλού LED, καταγραφή βίντεο υψηλής ανάλυσης 720p με 30FPS και δυνατότητα image sharing με το πάτημα ενός πλήκτρου

Πηγή : kerdos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις