Translate

Intralot: Αδεια για διοργάνωση στοιχήματος στη Ν. Αφρική


Αδεια για τη διοργάνωση Στοιχήματος Προκαθορισμένης Απόδοσης έλαβε η θυγατρική της Intralot  στη Νότιο Αφρική, Intralot South Africa, από το Συμβούλιο Τυχερών Παιχνιδιών και Ιπποδρόμου του Western Cape.

Η άδεια αφορά στο αθλητικό στοίχημα μέσω πρακτορείων στο Western Cape της Νοτίου Αφρικής, καθώς και σε στοίχημα μέσω διαδικτύου, καθώς και σταθερού και κινητού τηλεφώνου σε ολόκληρη τη χώρα. Η λειτουργία του στοιχήματος θα γίνεται από την Intralot South Africa με την εμπορική ονομασία JUSTBET.

To αθλητικό στοίχημα της εταιρείας θα περιλαμβάνει κυρίως ποδόσφαιρο, ράγκμπι, κρίκετ και επιλεγμένους αγώνες γκολφ, που αποτελούν τα πιο δημοφιλή αθλήματα στη Νότιο Αφρική. Το νέο παιχνίδι θα προσφέρεται στο Western Cape μέσω ενός δικτύου πρακτορείων και στην υπόλοιπη χώρα μέσω ειδικής ιστοσελίδας της εταιρείας. Το χαρτοφυλάκιο του αθλητικού στοιχήματος θα εμπλουτισθεί σύντομα και με ιπποδρομιακό στοίχημα.

«Η Intralot είναι πολύ ικανοποιημένη που εισάγει το στοίχημα προκαθορισμένης απόδοσης στη Νότιο Αφρική, τόσο μέσω πρακτορείων, όσο και διαδικτυακά, ακολουθώντας τη στρατηγική του Ομίλου Intralot, η οποία εστιάζει στη σύγκληση του παραδοσιακού τρόπου συμμετοχής στα τυχερά παιχνίδια στα σημεία πώλησης με τη συμμετοχή μέσω Διαδικτύου και Κινητής τηλεφωνίας. Η τεχνογνωσία και η διεθνής εμπειρία μας στο αθλητικό στοίχημα, καθώς και η μακρά παρουσία μας στη Νότιο Αφρική εγγυώνται την επιτυχία του έργου», δήλωσε ο Δρ. Γιάννης Ροντήρης, Managing Director Africa Sub Sahara του Ομίλου Intralot.

Πηγή : naftemporiki.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις