Translate

Πόρτο Καρράς: Ξεκινούν οι διαβουλεύσεις διοίκησης-εργαζομένων


Ξεκινούν την Τρίτη οι διαβουλεύσεις μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης του «Porto Carras Grand Resort», με αντικείμενο τη μελλοντική λειτουργία του συγκροτήματος και τη ρύθμιση σειράς εργασιακών θεμάτων.
Η αυριανή συνάντηση, στην οποία θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των τριών σωματείων εργαζομένων στο συγκρότημα, οι νομικοί σύμβουλοι της εταιρείας και από πλευράς της διοίκησης ο διευθύνων σύμβουλος, Β. Βασιλάκης και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής, Χ. Ζήκος, θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.
Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι είχαν αναστείλει τις προγραμματισμένες απεργιακές τους κινητοποιήσεις στις 29/12, όταν η διοίκηση ανακοίνωσε χρονοδιάγραμμα για την εξόφληση των οφειλομένων μισθών, έχοντας νωρίτερα καταβάλει και τη μισθοδοσία Σεπτεμβρίου.
Ωστόσο, φαίνεται πως παραμένουν ανοικτά αρκετά μέτωπα, τα οποία σχετίζονται κυρίως με τις τροποποιήσεις των εργασιακών συμβάσεων -σύμφωνα με τους συνδικαλιστές από το 2003 έχουν γίνει επτά- και το ενδεχόμενο απολύσεων.
Στο μεταξύ, σχολιάζοντας τις φήμες ότι ο όμιλος της Τεχνικής Ολυμπιακής σχεδιάζει την πώληση του συγκροτήματος, πηγές του Γραφείου Τύπου του ομίλου ξεκαθάρισαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «δεν υπήρξε, ούτε υπάρχει απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου της Τεχνικής Ολυμπιακής Α.Ε. για πώληση του Συγκροτήματος Porto Carras Grand Resort».

Πηγή : naftemporiki.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις