Translate

Ευρωπαϊκή διάκριση για τη V+O COMMUNICATION



Η V+O COMMUNICATION τιμήθηκε με το βραβείο για την καλύτερη επικοινωνιακή καμπάνια του project "NIVEA Modernization", στα βραβεία European Excellence Awards, που πραγματοποιήθηκαν στο Άμστερνταμ, στις 8 Δεκεμβρίου 2011.

Το βραβείο αφορά στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υλοποίηση ολοκληρωμένου πλάνου στρατηγικής επικοινωνίας: ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα με μεγάλες συνεργασίες, διαγωνισμούς, events, BTL ενέργειες, χορηγίες και συμμετοχή σε τηλεοπτικές παραγωγές, που ανανέωσε την εικόνα της NIVEΑ, την έφερε πιο κοντά στους καταναλωτές και την κατέταξε στην 1η θέση στην κατηγορία των καλλυντικών των Famous Brands 2011.

Ο Michael Haehnel, Γενικός Διευθυντής της Beiersdorf Hellas τόνισε ότι "Προτεραιότητά μας ήταν η ανανέωση της εικόνας της μάρκας και όλες μας οι ενέργειες είχαν ένα κοινό στόχο: να αναδείξουν τη διαχρονικότητά της και να φέρουν την μάρκα πιο κοντά στους καταναλωτές. Η στρατηγική προσέγγιση της V+O συνέβαλλε καταλυτικά στην αναγνώριση της καμπάνιας από έναν Ευρωπαϊκό θεσμό, αναδεικνύοντας την επικοινωνία ως case study και για άλλες χώρες".

Ο Πρόεδρος της V+O, Θωμάς Βαρβιτσιώτης δήλωσε: "Το βραβείο αυτό αποτελεί μία ακόμη απόδειξη της επιτυχημένης συνεργασίας της BDF και της V+Ο, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση και την προσήλωση μας στη δημιουργία ολοκληρωμένης στρατηγικής και δράσεων προστιθέμενης αξίας".

Τα European Excellence Awards αποτελούν έναν αναγνωρισμένο θεσμό που διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά από το περιοδικό Communication Director, μια από τις εγκυρότερες εκδόσεις για την Επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις στην Ευρώπη που συγκέντρωσε συνολικά 1300 υποψηφιότητες.


 Πηγή : kerdos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις