Translate

Ελληνική Υφαντουργία: Σε διαπραγματεύσεις με ξένο επενδυτή


Σε διαπραγματεύσεις με ξένο επενδυτή για την είσοδό του στο μετοχικό της κεφάλαιο βρίσκεται η Ελληνική Υφαντουργία, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ύστερα από αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Η εταιρεία αναφέρει σε αυτή πως, όπως και πολλές άλλες ελληνικές εταιρείες, βρίσκεται από καιρό σε αναζήτηση νέων κεφαλαίων τα οποία θα στηρίξουν τόσο τις ανάγκες της σε κεφάλαια κίνησης όσο και την αναπτυξιακή της στρατηγική.

Καθώς το οικονομικό περιβάλλον της χώρας βρίσκεται σε αστάθεια και ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες σε συνεχή επιδείνωση, η αναζήτηση νέων κεφαλαίων έχει στραφεί και προς πιθανούς νέους επενδυτές από το εξωτερικό.

Σε αυτά τα πλαίσια, μία από τις πολλές επαφές που είχε πραγματοποιήσει η Διοίκηση της Ελληνικής Υφαντουργίας εξελίχθηκε πρόσφατα σε ενδιαφέρον για πραγματοποίηση ουσιαστικών συζητήσεων για τη διερεύνηση της πιθανότητας επένδυσης στην εταιρεία με τη μορφή συμμετοχής σε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

«Η εν λόγω διαπραγμάτευση για την επίτευξη συμφωνίας με επενδυτή βρίσκεται σε εξέλιξη και προς το παρόν δεν κρίνεται σκόπιμη η παρουσίασή της. Η εταιρεία θα επανέλθει, όταν και εάν υπάρξουν ασφαλή αποτελέσματα», καταλήγει η Ελληνική Υφαντουργία στην ανακοίνωσή της.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις