Translate

Agrotica: Έντονο ενδιαφέρον για την έκθεση και από πολίτες


…Που δεν απασχολούνται, ακόμη τουλάχιστον, στον αγροτικό τομέα.

Περισσότεροι κατά 42% καταγράφηκαν οι απλοί επισκέπτες στην 24η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων έναντι της αντίστοιχης διοργάνωσης του 2010, ενώ συνολικά στην «Agrotica» έδωσαν το «παρών» 47000 άτομα, σύμφωνα με σχετική σημερινή ανακοίνωση της διοργανώτριας Helexpo. Υπενθυμίζεται ότι η Διεθνής Έκθεση πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 1-5 Φεβρουαρίου.
Έντονο καταγράφηκε το ενδιαφέρον των απλών επισκεπτών τόσο για την έκθεση, όσο και για τις εργασίες του 4ου Πανελληνίου Συνεδρίου, γεγονός που καταδεικνύει τη στροφή της κοινωνίας στον πρωτογενή τομέα την αγροτική παραγωγή.
Παράλληλα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης βρέθηκαν εμπορικοί επισκέπτες από Ελλάδα και από μεταξύ άλλων: Βουλγαρία, Κύπρο, Τσεχία, Ιταλία, Λίβανο, Αλβανία, ΠΓΔΜ, Μ. Βρετανία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Μαυροβούνιο, Τουρκία, ΗΠΑ, Ουκρανία, Ολλανδία και Λευκορωσία. Στη διάρκεια των εργασιών της έκθεσης, απονεμήθηκαν τέσσερα βραβεία καλύτερες δημιουργίας σε ισάριθμες εταιρείας και δόθηκε και ένας έπαινος.

Πηγή : kathimerini.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις