Translate

Neon Energy: Εργο ισχύος 1,5 MWp για τη Europa Profil Αλουμίνιο


Στην κατασκευή ενός από τα μεγαλύτερα φωτοβολταϊκά έργα σε επαγγελματική στέγη στην Ελλάδα, με συνολική ισχύ 1,5 MWp, προχώρησε η Neon Energy για λογαριασμό της Europa Profil Αλουμίνιο Α.Β.Ε.
Συγκεκριμένα, η Europa Profil Αλουμίνιο Α.Β.Ε. ανέθεσε στη Neon Energy την κατασκευή φωτοβολταϊκού συστήματος στις οροφές των ιδιόκτητων κτηρίων της στα Οινόφυτα Αττικής, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα έργα του είδους του στην Ελλάδα με συνολική ισχύ 1,5 MWp. Το έργο ολοκληρώθηκε στα τέλη Ιουλίου του 2011 και έχει συνδεθεί στο δίκτυο.
Η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας ξεκίνησε άμεσα με την πραγματοποίηση του έργου και στην πρώτη χρονιά λειτουργίας του, εκτιμάται να καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες 360 νοικοκυριών.
«Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για την επιτυχή συνεργασία μας με τη Neon Energy και την έμπειρη ομάδα της για την υλοποίηση φωτοβολταϊκών έργων στις στέγες των κτηρίων μας. Με την εμπειρία και την αξιοπιστία της NEON ENERGY το όραμά μας για την λειτουργία φωτοβολταϊκών σταθμών σημαντικής ισχύος για τα ελληνικά δεδομένα και τη συμβολή μας στην πράσινη ανάπτυξη, έγινε πραγματικότητα. Έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς το έργο των 1,5MWp σε συνεργασία με τη Neon Energy, είμαι πολύ υπερήφανος που σας ανακοινώνω ότι προχωράμε στην ολοκλήρωση ενός επιπλέον φωτοβολταϊκού πάρκου 700 KWp το οποίο θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία του «tracker system». Το έργο αυτό αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τέλος του 2011)», δήλωσε ο κ. Γρηγόρης Τζιρακιάν, Διευθύνων Σύμβουλος της Εuropa.

Πηγή : naftemporiki.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις