Translate

«Ανησυχεί» η UBS για το αποτέλεσμα της κάλπης...


Με τίτλο, «Be worried, be very worried» η UBS, σε report της την Τετάρτη, επισημαίνει ότι «ανησυχεί πολύ» για τις εκλογές στην Ελλάδα.

Όπως τονίζει, επικαλούμενη τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, η στήριξη των Ελλήνων ψηφοφόρων για τα κόμματα έχει κατακερματιστεί σημαντικά τους τελευταίους έξι περίπου μήνες, με τους ψηφοφόρους να έχουν φύγει από τα δύο μεγάλα κόμματα, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

«Πολλοί από τους θέλουν την επαναδιαπραγμάτευση των συμφωνιών με τον επίσημο τομέα, την απόρριψη των μέτρων λιτότητας ή ακόμη και την έξοδο από το ευρώ» σημειώνει η UBS. Προσθέτει ακόμη ότι και τα δύο μεγάλα κόμμα έχουν συμπεριλάβει στην προεκλογική τους εκστρατεία το ότι θα επαναδιαπραγματευτούν το μνημόνιο με το ΔΝΤ.

«Κατά την άποψή μας, αυτό υποδηλώνει ένα βαθμό ελευθερίας που δεν έχουμε. Θεωρούμε ότι υπάρχει λίγη, εάν υπάρχει, διάθεση στο Ταμείο ή στην Κομισιόν για επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας» τονίζει η UBS.

Μάλιστα, προσθέτει ότι το έργο της νέας κυβέρνησης θα είναι αποθαρρυντικό. Θα πρέπει να εφαρμόσει αμέσως περικοπές τρία δισ. ευρώ σε δαπάνες και θα πρέπει να δώσει λεπτομέρειες για το που θα βρει επιπλέον περικοπές 12 δισ. ευρώ για την περίοδο 2013-2014

Πηγή : protothema.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις