Translate

«Το κράτος στηρίζει την Αγροτική Τράπεζα»


«Να μην ανησυχούν οι αγρότες», διαβεβαιώνει ο Γ. Δριβελέγκας.

Να μην ανησυχούν για τις περιουσίες τους, που βρίσκονται υποθηκευμένες στην Αγροτική Τράπεζα, κάλεσε από τη Βουλή τους αγρότες-πελάτες της ΑΤΕ, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Δριβελέγκας, διαβεβαιώνοντας πως το κράτος στηρίζει την Αγροτική όπως και τις άλλες τράπεζες. Επίσης, ανέφερε ότι δεν υπάρχει θέμα ιδιωτικοποίησης της Αγροτικής, σημειώνοντας, πάντως, πως την αρμοδιότητα την έχει το υπουργείο Οικονομικών, αλλά, πρόσθεσε, ότι ο ίδιος είναι σε θέση να γνωρίζει πως αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Ο κ. Δριβελέγκας απάντησε για το ζήτημα αυτό, μετά τις σχετικές αναφορές των βουλευτών Αστέριου Ροντούλη και Παναγιώτη Λαφαζάνη, αλλά και την παρέμβαση του αντιπροέδρου της Βουλής Βαγγέλη Αργύρη, που ζήτησε να τοποθετηθεί η κυβέρνηση στο θέμα, καθώς υπάρχει έντονη φημολογία γύρω από το μέλλον της ΑΤΕ.

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αφού διαβεβαίωσε ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα με την Αγροτική», απηύθυνε έκκληση να μην ενσπείρεται πανικός γιατί προκαλείται κακό στην ΑΤΕ, τους μετόχους και τον αγροτικό κόσμο.

Πηγή : kathimerini.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις