Translate

Zenius: Η νέα επαγγελματική σειρά της Nespresso


Η Nespresso συνεχίζει να καινοτομεί στις προσφορές της προς επαγγελματίες, παρέχοντας λύσεις που καλύπτουν τις ξεχωριστές ανάγκες των διαφόρων εταιρικών πελατών. Η τελευταία επανάσταση της Nespresso στον επαγγελματικό τομέα είναι η νέα μηχανή Zenius, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η Zenius είναι η ιδανική μηχανή για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις που αναζητούν ποιότητα και ευκολία στη χρήση. Η Zenius ενσωματώνει τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες της Nespresso και σας προσφέρει όλα τα οφέλη των κορυφαίων προϊόντων και υπηρεσιών της, επισημαίνει η εταιρεία, προσθέτοντας:

Η Zenius είναι γρήγορη κι αποδοτική. Χρειάζεται μόλις 35 δευτερόλεπτα για να θερμάνει το νερό στην ιδανική θερμοκρασία για καφέ. Η σχεδίασή της προβλέπει τη χρήση υψηλής ποιότητας υλικών που επιλέχτηκαν για την απαιτούμενη ανθεκτικότητα των εσωτερικών και εξωτερικών μερών της μηχανής, καθώς και τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.

Η νέα τεχνολογία της Zenius διευκολύνει ακόμα περισσότερο την Nespresso να φροντίσει για τις ανάγκες και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πελατών της, χάρη στη διαχείριση από απόσταση των αναγκών συντήρησης των μηχανημάτων της .

Η Zenius είναι η πρώτη μηχανή Nespresso με ενσωματωμένη κάρτα SIM, η οποία επικοινωνεί με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και βοηθά την Nespresso να παρέχει συνεχείς κι αξιόπιστες υπηρεσίες after-sales, χωρίς να χρειαστεί να τις αναζητήσετε.

Διαθέσιμη αυτό το χειμώνα, η Zenius, η μηχανή που σχεδιάστηκε με γνώμονα την απλότητα και την αξιοπιστία, είναι εξίσου ικανή να προσφέρει μια ασύγκριτη γευστική εμπειρία καφέ σε πελάτες και συναδέλφους, με αδιάκοπη συνέπεια.

Τα οκτώ εξαιρετικά χαρμάνια των Εκλεκτών Ποικιλιών της Nespresso συνιστούν μια πλήρη συλλογή από ήπιους κι αρωματικούς έως μεστούς κι έντονους καφέδες, κι εξασφαλίσουν για σας και την εταιρεία σας την απόλυτη απόλαυση καφέ, κάθε στιγμή και για κάθε γούστο.

Πηγή : euro2day.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις