Translate

Τι απαντά η Tasty για την απόφαση της ΕΠΑΝΤ


Έκπληξη και δυσαρέσκεια για την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού με την οποία της επιβάλλεται πρόστιμο 16,177 εκατ. ευρώ εκφράζει με ανακοίνωσή της η Tasty Foods, η οποία αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να ασκήσει έφεση.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της η Tasty Foods σημειώνει «λάβαμε γνώση της απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Ενώ σεβόμαστε απόλυτα το θεσμικό ρόλο της Επιτροπής Ανταγωνισμού θα θέλαμε να εκφράσουμε την έκπληξη και τη δυσαρέσκειά μας όσον αφορά στην ασυνήθιστη αυτή απόφαση.

Θα εξετάσουμε όλες τις επιλογές που έχουμε στη διάθεσή μας, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης έφεσης, αφού αξιολογήσουμε σε βάθος το περιεχόμενο της σημερινής απόφασης».

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η Tasty Foods Α.Β.Γ.Ε. δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1973. Διαθέτει μονάδα παραγωγής και επενδύει συνεχώς σε έρευνα και τεχνολογία για την ανάπτυξη άριστων προϊόντων που ανταποκρίνονται σταθερά στις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών.

Στην ανακοίνωση της η εταιρεία καταλήγει “η Tasty Foods Α.Β.Γ.Ε. σέβεται πλήρως την ελληνική και διεθνή νομοθεσία και λειτουργεί πάντα με γνώμονα το όφελος των καταναλωτών”.

Πηγή : euro2day.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις