Translate

Στην Αθήνα φέτος το επιχειρηματικό Global Summit οf Women 2012


Περισσότερες από 1000 γυναίκες επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο επέλεξαν εφέτος την Αθήνα για να πραγματοποιήσουν το ετήσιο ραντεβού τους στο 22o Global Summit οf Women 2012.
Η πρόεδρος του Global Summit οf Women, Ιρίν Νατιβιντάντ, έρχεται την Tρίτη 14 Φεβρουαρίου στη χώρα μας για να συναντηθεί με εκπροσώπους των Ελληνικών ΜΜΕ και να τους ενημερώσει για τους στόχους της διεθνούς αυτής συνάντησης γυναικών επιχειρηματιών και πολιτικών, που κάθε χρόνο γίνεται σε διαφορετική χώρα και καλύπτει ευρύ φάσμα θεμάτων.

Η σύνοδος κορυφής πραγματοποιείται για να

- δικτυώσει τις γυναίκες της παγκόσμιας επιχειρηματικής κοινότητας,

- να ενισχύσει τη δυναμική τους, να ανταλλάξουν καλές πρακτικές,

- να δημιουργήσουν εμπορικές και επιχειρηματικές συνέργειες,

- να προωθήσει την επιχειρηματικότητα της γυναίκας για να την καταστήσει ισότιμο παίκτη της οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας των κρατών.

Εδώ και 22 χρόνια η Global Summit οf Women βοηθά τις γυναίκες να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους, να επεκτείνουν τα δίκτυά τους και να διευρύνουν τις ευκαιρίες τους σε περιφερειακό και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στο Global Summit οf Women, που εφέτος διοργανώνεται στη Aθήνα από τις 31 Μαΐου ως τις 2 Ιουνίου, παίρνουν μέρος πάνω από πενήντα Διεθνείς Οργανισμοί- Μέλη, εκπροσωπώντας γυναίκες από πέντε ηπείρους.

Πηγή : kathimerini.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις