Translate

Θέρμανση με Ηλιακό Αερόθερμο

Κυκλοφόρησε στη διεθνή και στην ελληνική αγορά από τις αρχές Δεκεμβρίου, το καινοτόμο προϊόν AIRSOL, το οποίο θερμαίνει άμεσα και αποτελεσματικά οικίες αλλά και επαγγελματικούς χώρους, με ζεστό αέρα παραγώμενο από τον ήλιο.
Το AIRSOL είναι υβριδικό προϊόν, το οποίο ενσωματώνει τη Γερμανική πρωτοποριακή τεχνολογία της επιλεκτικής απορροφητικής επιφάνειας (selective absorption) από οξείδια τιτανίου για τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση της ηλιακής ακτινοβολίας και τη μετατροπή της σε θερμότητα, μαζί με φωτοβολταϊκό στοιχείο για την παροχή του ζεστού αέρα μέσα στο θερμαινόμενο χώρο.

Το AIRSOL είναι 100% αυτοτελές, δηλαδή χωρίς καθόλου χρήση ηλεκτρικής ή άλλης κοστοβόρου ενέργειας και μπορεί να εξοικονομήσει από 60% έως και 80% του συμβατικού καυσίμου για τη θέρμανση σπιτιών μόνιμης κατοικίας ή εξοχικών, γραφείων, σχολείων, κλπ φιλτράροντας και θερμαίνοντας φρέσκο αέρα μέχρι και   στους 60°C.

Η εγκατάσταση του είναι εξαιρετικά απλή και μπορεί να γίνει σε τοίχο, ταράτσα ή κεραμίδια ακόμη και από τον ίδιο τον καταναλωτή.

Στην ελληνική αγορά κυκλοφορούν δύο μοντέλα που ενδείκνυνται για οικιακή χρήση: το AIRSOL 10, το οποίο είναι κατάλληλο για χώρο 10 έως 40 τ.μ., και το AIRSOL 20 που είναι κατάλληλο για χώρο 20 έως 60 τ.μ. Για μεγαλύτερους χώρους υπάρχει το επαγγελματικό AIRSOL 35, το οποίο σε συστοιχίες μπορεί να καλύψει κάθε χώρο όσο μεγάλες κι αν είναι οι ανάγκες θέρμανσης. Η εγγύηση για όλα τα προϊόντα AIRSOL είναι 10 χρόνια.

Η τιμή του AIRSOL 10 είναι €550,00 + ΦΠΑ και €900,00 + ΦΠΑ για το AIRSOL 20. Το AIRSOL διατίθεται από την ΣΟΛΕ Α.Ε. μέσω επιλεγμένων καταστημάτων ειδών θέρμανσης.

Πηγή : 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις